-->

tisdag 24 april 2012

Bakluckeloppis vid KlackenBakluckeloppiset vid Klacken är en del av Loppisracet och här kommer en hälsning därifrån genom Marit:

Vill du delta i årets loppisrace utan att behöva öppna ditt hem för alla hugade köpare? Eller bor du inte i Purmo men vill gärna delta? Då har vi lösningen för dig!

Kom till Klacken, öppna bakluckan på din bil och sälj direkt därifrån! Vid behov tar du med ett eget bord som du ställer brevid. Vi har bra parkering för alla köpare och försäljare. Under fredagen så ordnas försäljning av kaffe och ev. korv/hamburgare. Senare på kvällen underhåller Swe pop 80´i puben dit det är fritt inträde! Vi har även möjlighet att erbjuda försäljningsplatser inne vid Klackenpaviljongen i händelse av ihållande regn, men då gäller det att ha eget bord med.

Tidtabellen är densamma som resten av racet, dvs. 6.7 kl. 16–22 och 7.7 kl. 10–16, musikunderhållningen pågår in på småtimmarna fredag kväll så man hinner sälja först och lyssna sen!

För att delta så betalar man in 10 euro på Klackens konto: FI 11 5570 0040004193 senast 20 juni. I meddelandefältet uppger man namn och kontaktuppgifter (telefonnummer) Vid frågor kan man ringa Marit Höglund kvällstid: tel.nr 044 7659688 eller mejla: klacken.lillbyuf@gmail.com. Välkommen med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar