-->

S Ä L J


Inkommande Loppisrace ordnas lördag 2 juli 2016 kl. 10–18.

Leta fram saker som ni inte längre behöver, anmäl er till loppisracet och delta i ett roligt evenemang!

Man kan välja mellan två olika sätt att sälja, alla försäljningsplatser är i Purmo.

1. Försäljning från egen gård vilket passar bra om man har större saker till försäljning. Begränsat antal medverkande gårdar, 40 st, för att besökarna skall hinna runt till alla. (Flera försäljare kan samla ihop sig och sälja tillsammans från en gård/plats.)

Att delta med försäljning på sin egen gård kostar 20 euro. Gården/platsen får en egen utmärkt siffra på loppisracekartan och utrymme för en kort beskrivning av vad som finns till salu på platsen. Avgiften faktureras eller kan betalas vid Lundagårds butik.

För att försäkra dig om en plats, anmäl ditt deltagande senast den 17 juni till info@loppisrace.fi eller per telefon 050-597 1603. Uppge adress och gärna också vilken typ av saker som kommer att finnas till salu just på din plats.

2. I Nederpurmo, Sisbacka finns några försäljningsplatser utanför Lundagårds butik. Eget bord tas med, platsen kostar 15 euro och betalas på plats.


Alla deltagande får gärna skriva ut kartor på förhand att dela ut på plats ifall det är någon som inte fått en karta. Varje plats får en skylt med försäljningsnummer och loppisracets logo att sätta ut vid vägen, skylten kan avhämtas från Lundagårds butik efter midsommar. Posta gärna bilder av det du säljer på evenemangets Facebooksida så ser besökarna också lite på förhand vad som bjuds ut. Ifall försäljningsplatsen är svår att hitta är det önskvärt att försäljarna hjälper till med ytterligare skyltning.

Varje försäljare bör se över att det finns parkeringsutrymme på försäljningsplatsen eftersom många ivriga loppisfyndare lätt kan orsaka trafikstockning. En del utmärkta parkeringsplatser ordnas.

Rensa förrådet, vinden och garaget, inta loppishumör och så hoppas vi på glada miner och solsken, välkommen med!